Зашто ДвериЛикс

Бошко Обрадовић формирао Антикорупцијски тим Двери

Размере велике пљачке народа и државе у Србији су огромне. Пљачкају нас стране банке, пљачкају нас тајкуни који дугују за порез, пљачкају нас страни инвеститори који не плаћају порез на остварену добит у нашој земљи.

Највећа пљачка народа и државе је страначка пљачка. Партијски паразити намештају тендере и другим страначким шемама и комбинацијама намештају послове својим буразерским, кумовским и партијским фирмама.

На челу ове политичке мафије у Србији налази се Александар Вучић. Мафијашке послове воде његов брат Андреј Вучић и његов кум Никола Петровић, који перу паре преко заједничких предузећа, заједно са Ненадом Ковачем, званим Неша Роминг, некадашњим финансијером Демократске стране, кумом Николе Петровића и садашњим финансијером СНС.

Ради даљег расветљавања ових и свих других криминалних активности владајуће „елите“, председник Српског покрета Двери је формирао Антикорупцијски тим Двери, чији ће превасходни задатак бити да, у оквиру пројекта који смо назвали „Двериликс“, раскринка све криминалне радње власти и мрежу корупције у држави Србији и њеним институцијама.

Шеф Антикорупцијског тима је народни посланик Срђан Ного, чланови су потпредседници Двери, доктор економских наука Предраг Митровић и адвокат Марко Пушица, док је координатор овог тима члан градске организације Двери Београд, дипломирани правник Сибин Вукадиновић.

Апелујемо на све грађане Србије да нам се јаве и пријаве било каква сазнања о корупцији и другим нелегалним активностима, а ми се обавезујемо да ћемо све притужбе грађана истражити и о истима обавестити јавност.

 

Антикорупцијски тим Двери